ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΧΑΛΥΒΕΣ - INOX
Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Α.Ε.

Ανοξείδωτος χάλυβας - Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Α.Ε. - εταιρία

  Η Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την εμπορία ανοξείδωτου χάλυβα (inox).

  Κατά τη διάρκεια των τριάντα ετών λειτουργίας της, αναπτύχθηκε έτσι ώστε να καλύπτει το σύνολο των υλικών που παράγεται το ανοξείδωτο ως πρώτη ύλη.

  Στους ιδιόκτητους χώρους μας, που καλύπτουν 15.000 τ.μ., διατηρούμε αποθέματα ικανά να καλύψουν την Ελληνική και Βαλκανική αγορά.

  Για να αναπτύξουμε το δίκτυο των πωλήσεων μας, ιδρύσαμε το 2004 υποκατάστημα στην Αθήνα.

Στις αποθήκες μας διατηρούμε inox:

Ρολά, Φύλλα Λαμαρίνας (επίσης Διάτρητα και Πατώματος) Λάμες, Γωνίες, 'Αξονες(στρόγγυλους, τετράγωνους, εξάγωνους, διάτρητους) Στρόγγυλους και Τετράγωνους σωλήνες Ανθρωποθυρίδες και μεγάλη ποικιλία σε συνδέσμους και εξαρτήματα


Τα προϊόντα αυτά διακρίνονται ανάλογα με την ποιότητα και την επιφάνειά τους (με την δυνατότητα προμήθειας εναλλακτικών ποιοτήτων για ξεχωριστές ανάγκες).

Διαθέσιμες ποιότητες: AISI 304 / 304L / 321 / 316 / 316L / 316Ti / 430 / 441 / 444 / DUPLEX


Μέσα από τη σύγχρονη παραγωγή μας, έχουμε τη δυνατότητα να κόβουμε ρολά σε οποιοδήποτε επιθυμητό μήκος, να σχίζουμε, να ξετυλίγουμε και να ξανατυλίγουμε ρολά, να σατινάρουμε τις επιφάνειες (Scotch Bright) φύλλων, λαμών, τετράγωνων και ορθογώνιων σωλήνων, καθώς και να κόβουμε με πλάσμα.

Τέλος, διαθέτουμε προϊόντα κατάλληλα για το γυάλισμα του ανοξείδωτου χάλυβα, όπως βούρτσες, πάστες και χημικά καθαριστικά.

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη και ως στήριγμα την υποδομή μας, αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε είναι η εμπιστοσύνη όλων των συνεργατών μας.
Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
22η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014)
Γ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013
22η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013)